2009. augusztus 14., péntek

ECBarre



Az ecbarre egy francia cég amely internetes reklámozással foglalkozik.A lényege ugyan az mint az eurobarrnak, vagyis futtatnunk kell egy kis reklámcsíkot a képernyõn.Elõnye hogy elhelyezhetjük tetszõlegesen bárhol, a másik bár mögé is.
A referáltak szintje:1. 30%, 2. 20%, 3. 10%, 4. 5%, 5. 3%, 6. 2%, 7. 2%, 8. 1%, 9. 1%, 10. 1% Kattints ide bannerre a regisztrációhoz:
A regisztráció:Ha mindennel megvagy, akkor nyomj egy 'valider'-t!
Ezután e-mail-en kapsz egy azonosító, azaz ID számot. Ezt jól jegyezd meg, mert a surfbar elindításához nélkülözhetetlen.Most lépj be az EC BARRE honlapjára. A 'La EC-Barre' menüben találod a surfbar letöltését.
A bar futtatásához a microsoft NET Frameworks jelenléte szükséges. Ha ez fent van a gépeden, akkor a la barre version light (179 Ko) hivatkozásra kattints és onnan töltsd le a surfbar-t.Ha nincs, akkor a la barre version complecte (22 Mo) link lesz a tiéd, ahonnan a letöltést el kell végezned.Induláskor 500 ajándék ponttal jutalmaznak.A surfbar elindítása: A bar felépítése és használata: Játék!!!Minden surfbar által gyûjtött 250 pont után kapsz 1 ticket bonust.Kattints a tickets bonusra.A nyeremény azonnal hozzáíródik az eddig gyûjtött pontjainkhoz.Ha bonusod van kattints a képernyõre.Sok sikert!Ha valakit magad alá akarsz regisztrálni akkor a "promotion du site " menüben található linket használd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése